Платена публикация

Винарска изба "Златен Рожен" със Златен и Сребърен медал от Световния винен конкурс "Мондиал де Брюксел"

Винарска изба Златен Рожен 23 май 2019, 00:00
Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук

Винарска изба "Златен Рожен" спечели два медала в категорията "Червени вина" на 26 издание на световния конкурс за вина "Мондиал де Брюксел" в Айгле, Швейцария в началото на месец май 2019 г.

Червеното вино "Сикаджи" 2017 на винарска изба "Златен Рожен" получи Златен медал на престижния конкурс, а "Каберне Фран" 2017 на същата изба беше отличено със Сребърен медал. И двете вина са отлежали 12 месеца в дъбови бъчви и са от отлични реколти.

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук

Винарска изба "Златен Рожен" спечели преди две години на същия конкурс Сребърен медал за своето червено вино "Мелнишки купаж", което стана едно от най-продаваните от колекцията червени вина на избата.

"Мондиал де Брюксел" е най-престижният независим винен конкурс в света, единствен пътуващ в Европа и единственият, който събира на едно място представители на целия световен винен елит, сомелиери, членове на винаро-лозарски асоциации, търговци от специализирани магазини и големи вериги от цял свят.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK