Платена публикация

Да впечатляваш скучно

Tefal 06 юни 2019, 15:00

Кулинарни предавания, реалити формати с майстор-готвачи, канали с бързи уроци за всевъзможни рецепти. Кой в цялата тази борба за вниманието на гладния за кулинария зрител би дръзнал да създаде собствен формат, за да рекламира свой уред?

Отговорът е Tefal.

Френската марка, известна с иновациите си, миналата година успешно отвори верига ресторанти "Вкъщи" със своя умен грил OptiGrill+ и показа, че може да готвиш вкъщи и да ядеш храна като от ресторант. Сега тя направи още една крачка и създаде "Най-скучното кулинарно шоу".

Защо скучно - защото готвенето с OptiGrill+ XL e изключително опростено: потребителят избира автоматичната програма за това, което ще приготвя -телешки стек, свинско, пиле, риба, морски дарове, бекон, сандвич, бургер, наденица, изчаква светлинния индикатор да достигне желаната степен на готовност и сервира. А при модела със специална тавичка Snacking& Baking може да се приготвят и лазаня, мусака, сладкиши плюс всевъзможни печени ястия.

Без много перипетии, чудене и стрес. Скучно. Но с резултати, носещи наслада както на готвещия, така и на този, с когото той споделя храната си.

Епизод №1 от изключително спокойната поредица може да видите тук, а останалите очаквайте в профила на Tefal Bulgaria в YouTube.

А за самия OptiGrill+ повече информация вижте тук.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK