Платена публикация

Новото място за Боляри: Bianco Family

Bianco Family 10 юни 2019, 12:00

Ресторанти Bianco се отличават с дизайнерското си обзавеждане, уютната атмосфера, приятелското отношение и богатото разнообразие на ястия. От месец декември миналата година Bianco се превърна и в най-голямата верига заведения в старата столица, с отварянето на Bianco Family в Mall Велико Търново.

Кухнята е оборудвана според най-модерните световни технологии и е без аналог в областта. В нея, за удовлетворението на посетителите, се грижи голям екип от професионалисти, които работят единствено с най-качествени и пресни продукти от доказани производители.

Всеки клиент може да открие по нещо любимо – както български ястия, така и вкусове от далечни географски ширини. Менюто се състои от модерен прочит на класически ястия, специалитети с качествено месо, приготвено на Sous Vide, пица и паста с автентични италиански продукти; класически и бутикови десерти. С атрактивна визия привличат и модерното изкушение "Sushi" и ястия Asian Style. В летните предложения са включени и специалитети с морски дарове и риба.

За любителите на хубавото вино са подбрани над 120 предложения на изби от четири континента.

Bianco Family разполага и с голям детски кът с Playground, където аниматорите се грижат за щастливия престой на децата и превръщат мястото в истинска фабрика за усмивки.

Съвсем скоро ще бъде отворена и новата лятна тераса на ресторанта.

Заведенията Casa Di Bianco, Bianco – Картала и кафе Bianco са високо разпознаваеми и любими. А новото бижу в кулинарното семейство – Bianco Family, затвърждава позицията на ресторантите като еталон за качествено обслужване и новаторство в кулинарната магия на старата столица.

www.bianco-family.com
Mall Велико Търново, етаж 0
За резервации: 0886700736

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK