Платена публикация

Професионални винарски резервоари

Томика-Метал АД 21 юни 2019, 10:45

Нашата практика от изминалите години показва, че голяма част от клиентите ни имат необходимост от различни съдове непосредствено преди винарския сезон. Често в този период производственият ни капацитет е запълнен изцяло, поради което не успяваме да откликнем на търсенето в конкретния момент и с правилните съдове.

Тази година, за да осигурим качествени, неръждаеми съдове в точния момент, ние разширихме нашата складова наличност. Предприехме инвестиция в производството на над 200 винарски съда с различно предназначение и обеми от 2 до 20 m3. Първите количества вече са налични за продажба, а всички модели ще бъдат налични на склад преди началото на винарския сезон. Всички съдове са достъпни за свободна продажба, поради което наличните количества не са гарантирани.

Винификаторите и Ферментаторите са създадени в две концептуални серии – стандартна и специална. Стандартната серия покрива голямата част от търсените характеристики и функционалности на Българския пазар. Специалната серия е разработена с увеличени възможности за охлаждане и загряване, огледална неръждаема стомана, възможности за мобилни разбъркващи устройства.

"Томика – Метал" АД, известна извън България като TM INOX e утвърдена компания в производството на оборудване от неръждаема стомана за хранително-вкусовата, химическата и фармацевтичната индустрия. В основата на нашия успех е екипът ни от над 400 мотивирани служители, с които вече над 25 години реализираме проекти в цял свят.

Нашето производство е разположено на 35 000 m2 в три града в България.

Клиентите ни поставят най-високите изисквания на пазара и наша отговорност e да се адаптираме към тях и да не спираме да се развиваме.

"С наближаването на гроздобера и с несигурната ситуацията с пазара на грозде, често ни поставят в неловка ситуация с невъзможност за доставка на ферментационни и депозитни резервоари. Дори и при наличието на сериозен завод в групата фирми!"

Васил Стоянов, главен енолог на Вила Юстина

Пълната спецификация, разновидности и скици могат да се разгледат на нашия web-адрес www.tminox.com, секция – "на склад". Конкретни запитвания могат да се адресират до e-mail: [email protected]; +359 32 90 10 24;


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK