Платена публикация

Аdella Ristorante Italiano

Adella Ristorante 22 юни 2019, 16:01

Кулинарната сцена в София предлага изключително разнообразие на вкусове, обстановка и преживяване. Клиентът обръща голямо внимание както на качеството на храната, така и на всички други задължителни удобства, предлагани от заведението. Именно с това разбиране поставя началото си Adella Ristorante начело с шеф Габриеле Федеричи. Роден в Рим, Габриеле прави първите си пици в пекарната на баба си, а рецептите му за италиански специалитети са строго пазена семейна тайна. Шеф-готвачът е особено взискателен към качеството и детайлите и затова Adella Ristorante е единственият ресторант в България, член на Eccellenze Italiane.

В Adella Ristorante използването на италиански продукти е задължително - както за всички сезонни предложения, така и за шефското обедно меню. Пицата с черно тесто е от авторската колекция на майстора, а цялата концепция на менюто е изчистена. В него няма да намерите безкрайно дълъг списък от предложения, но ще бъдете очаровани от селектираните от шеф Габриеле ястия. Разбира се, хубавата храна върви ръка за ръка с доброто вино. Винената листа впечатлява с първокачествена селекция от различни региони на Италия.
За десерт задължително трябва да опитате ръчно направения от шеф Габриеле италиански сладолед или някоя от авторските торти, създадени на място от сладкарите на Adella Cake O’Clock.

Интериорният дизайн на Adella Ristorante е модерен, а отворената кухня и високите тавани създават усещането за простор. Разпределението на масите гарантира спокойствие и уединеност на посетителите, а големите отварящи се прозорци внасят много светлина и уют. Има и безплатен детски кът с аниматор, който ангажира вниманието на малките посетители с различни игри и занимания. Впечатление прави приятелското отношение на персонала, който може да помогне в избора на ястие и вино, без дори да отваряте менюто.
Локацията на ресторанта е в развиващия се и модерен район на ул. "Тинтява", а посетителите могат да използват подземния паркинг на сградата. Целият екип на шеф Габриеле е уверен, че комбинацията от приятелско отношение, отличното меню и съвременен интериор ще превърнат Adella Ristorante в предпочитано място на любителите на добрата италианска кухня.
София, ул. "Тинтява" 15Г | www.adellarestaurant.com |телефон за резервации: +359 88 5050403

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK