С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

ОТ БРОЯ: Специално място за специално кафе

Съдържание от Martines Coffee Shop and Roastery
13 Декември 2022, 17:41
Share Tweet Pin it Share

Този материал е част от зимния брой на списание "Баккус", който може да поръчате ТУК с доставка до избран от вас адрес или да го откриете в търговската мрежа заедно с Капитал, а след време и в Elephant Bookstore, Wonderland Desserts & Cocktails, Chilli Hills Farm, Grape Central, La Cave du Moulin, SeeWines, Zoya, Фантастико, бензиностанции ЕКО и ЛУКОЙЛ и др.

Вървиш из софийските улички и долавяш аромат на уют и специално кафе. Свиваш, без да се замислиш, и попадаш на привлекателно местенце с надпис "Martines Coffee Shop and Roastery". Заведение от създателите на семейната кафе пекарна Martines, което отвори през септември.

Martines е семейна кафе пекарна, създадена в София през 2005 г., отдаваща любов и внимание на всяка стъпка по пътя на кафето. Специалните (specialty) кафета, които са основен фокус на пекарната, са подбрани от независими ферми от цял свят, от най-добрите кафе сортове, отгледани с внимание към всяко зърно. След като дегустираш на място, избереш и поръчаш своя кафе вкус, сертифицираният от Specialty Coffee Assosciation пекар Алекс изпича кафето спрямо кафе машината, която ползваш, и начина, по който го обичаш. За да му се насладиш и у дома.



На "Христо Белчев" 1А ще откриеш не само много видове специално кафе - напитката ти ще бъде приготвена с много любов и в уютна винтидж атмосфера. Ще искаш да останеш в това свежо място не само заради кафето, но и заради обстановката, която отвежда небцето и мислите ти на нови места.
Непременно трябва да го посетиш, за да опиташ и балансираното Кафе София, създадено в чест на столицата, както и специалния Коледен бленд, който от пекарната са подготвили, за да можеш да внесеш топлина в дома си за празничните дни.

Не изпускай и кафето на седмицата, което на място ще бъде смляно по твой вкус.

Семейството на Martines горещо те приветства.
Facebook: https://www.facebook.com/martinescoffeeshop
За контакт: Анес Малканова Шкринярич
+359888454288


Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  кафе, кафене, ново място, София

Реклама »