Платена публикация

ОТ БРОЯ: Новият дом на виното в Лозенец

Съдържание от CASAVINO 27 декември 2022, 15:30

Този материал е част от зимния брой на списание "Баккус", който може да поръчате ТУК с доставка до избран от вас адрес или да го откриете в търговската мрежа заедно с Капитал, а след време и в Elephant Bookstore, Wonderland Desserts & Cocktails, Chilli Hills Farm, Grape Central, La Cave du Moulin, SeeWines, Zoya, Фантастико, бензиностанции ЕКО и ЛУКОЙЛ и др.

2022 година бе завидно успешна във винено отношение - отвориха няколко винени бара, а CASAVINO отвори свой нов магазин в София. Той е седмият за столицата и се намира в кв. Кръстова вада, на бул. Черни връх 102В. Това го прави девети в страната - два са във Варна.

Ако познавате бутилките им (а ако не защо не?!), то и тук ще намерите същия асортимент - екипът на CASAVINO е воден от принципа, че постоянството в избора и обслужването са важни за потребителското преживяване. И че именно те го карат да се връща отново и отново.

До 9 януари е актуален празничният каталог,

в който голямата селекция - 54 различни вина в магнум бутилки, украсява промо зоната на всички CASAVINO магазини. Още с влизането си в CASAVINO Черни връх ще видите основно тях - красиви и внушителни, в подходящи дървени кутии, точно като за подарък.

Втората промо зона е посветена на вината в bag-in-box заради наблюдението, че тази категория се разви много, най-вече защото разкошни вина за всеки ден, без компромис в качеството, се включиха в нея. Категорично CASAVINO има най-интересната и голяма селекция на вина в bag-in-box.

Розе и шампанско - те правят живота по-красив и тук това не е просто наблюдение, а мото, с което се съобразяват. В CASAVINO Черни връх регалът с тези два стила вино е разположен нашироко, което ни помага да видим колко много се е променила тази категория. Отскоро там е и собственият внос на пенливи вина от Франция, включително най-популярният Louis Bouillot Crémant de Bourgogne.

В CASAVINO има чудесна селекция от вина от Стария и Новия свят - от Италия до Чили. Макар и да е домът на виното, магазинът включва високоалкохолни напитки и два хладилника с гурме деликатеси, крафт и избрани бири, както и зехтин и ръчни занаятчийски шоколади.

София има още един квартал, чиито апетити към най-красивата страна на живота - вкусната и споделена с близки, е задоволен. Само остава да си изберете.

CASAVINO Selection
Още от отварянето на първия магазин през 2008 г. българските вина бяха основна част от асортимента, а сега това е най-обширната секция, подредена по региони. Любимата част, с нескрита гордост признават от екипа, е тази с CASAVINO Selection: лимитираните български вина, които се търсят и събират вече пета поредна година. В нея са събрани етикети, които няма да видите никъде другаде, експериментални или енотечни вина, малки серии, направени специално за CASAVINO Selection. Всички вина от последните две селекции бяха показани на 1 октомври, но дори да не сте ги опитали тогава - може да ги видите във всички магазини или на casavino.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK