Още с прекрачването на прага човек се сблъсква с интериора, който има претенцията да е точно копие на един от дворците в Сан Марино. По стените висят православни икони. Атмосферата е преднамерено тежка, и се долавя дори в градината, която иначе е много приятна. Покривките се случва да не са изгладени, но обслужването компенсира с бързина и професионалност.
Менюто е дълго и едва ли всичко е прясно приготвено, иначе кухнята е добра. Френските сирена да са на челно място в списъка със студените мезета. „Пиле стилтън“ е запечено със синьо сирене, мед и бадеми върху печен ананас е добро попадение сред основните ястия.
Пълнената пъстърва с пастет от сьомга и лимонов чипс е странно съчетание, но домашният щрудел с круши си заслужава.
Качество на храната средно
Меню дълго и малко хаотично
Винена листа много добра селекция български, френски, италиански и южноамерикански вина
Обслужване добро
Интериор тежък и претенциозен
Достъпност ако идвате с кола единственият вариант е през Околовръстното по бул. Александър Пушкин, а асфалтът свършва точно пред ресторанта, отделен паркинг няма.
юни 2009
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит • Foton.bg
IT: IDG.BG • Computerworld • PC World • CIO • Networkworld
На английски: KQuarterly