С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

La Pastaria

София
ул. „Бигла“ 56
02 962 3275
Share Tweet Pin it Share Коментари
Октомври 2009г.
Ресторантът е елегантен по италиански и не стои като чуждо тяло в лабиринта от улички на Лозенец. Има прохладна градина и два етажа, които са възможност да намерите спокойствие. Обслужването е внимателно и бързо, дори твърде бързо, което събужда подозрения дали някои от ястията не са претоплени. Иначе стремежът е италианската кухня да стане достъпна и близка.
Менюто е кратко, но изчерпателно и добре подредено. Преобладава пастата, която е два вида - прясна и суха. Поднася се ал денте.
Внимание заслужават трицветните пресни тортелини с три вида пълнеж според цвета - със сирене, с телешко рагу и с манатарки. Салатите са близки до оригиналните рецепти, отклоненията от каноните са за добро, а в основните ястия прави впечатление разнообразието от риби. Вината са внимателно подбрани, като се отдава предпочитание на българските изби. Мавруд Тракия Естейст, пино ноар Шато Славянци и шардоне Домейн Бояр са специално бутилирани за тук.

Качество на храната  отлично
Меню  стегнато
Винена листа  изборът е предимно от български вина
Обслужване  бързо и професионално
Интериор  уютен в италиански стил
Достъпност ресторантът се намира на ъгъла на кооперация и вечер входът е сравнително добре осветен. Табелката на ъгъла на бул. “Черни връх” и ул.  “Бигла” е по-скоро дискретна.
септември 2009

Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »