С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Le Bouquet

София
бул. "Витоша" 21
02/ 810 08 00
www.lesfleurshotel.com
Share Tweet Pin it Share Коментари
Април 2011г.
Разположен в бутиковия хотел Les Fleurs, също толкова бутиковият ресторант Le Bouquet предлага модерна храна с авторски привкус в модерна за едни и еклектична за други обстановка. Ярките мозаични цветя, символ на хотела, присъстват и в двете нива на ресторанта - горното, разположено около рецепцията и включващо дивани от фиолетов плюш, и долното, с по-приглушено осветление за по-вечерни посещения.


Менюто звучи в крак с актуалните разбирания за добра кухня у нас - първата страничка е изцяло посветена на био-ястия, сред които има предложения като салата с аспержи, риба тон, чери домати, зрял фасул и червен лук. Оттам нататък следват „задължителни” напоследък блюда като зелена салата със запечено козе сирене, няколко вида прясна паста и основни, съсредоточени върху телешкото и риби като сьомга, ципура и лаврак. Храната е поднесена добре и не подлежи на забележки и откъм вкус, но все пак сякаш не разкрива напълно уменията на готвача на Le Bouquet Ивайло Рангелов.

Винената листа е адекватно подбрана спрямо ястията с най-добрите български изби, придружени от добри предложения от Стария и Новия свят.

март 2011 г.Качество на храната: много добро


Меню: европейска кухня с авторски елементи


Винена листа: български вина и предложения от Стария и Новия свят от среден и висок клас


Обслужване: любезно


Интериор: модерен и/или еклектичен


Достъпност: пешеходна

Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »