С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Cesena

София
кв. „Стрелбище”, ул. Златни врата 4 (вход откъм ул. Котленски проход)
тел. 0894 46 35 25
www.restaurantcesena.com
Share Tweet Pin it Share Коментари
Октомври 2011г.
Cesena се самоопределя като италиански ресторант, чието меню обаче не е доминирано от пицата и пастата. Дори напротив - тяхното място в него може дори да се нарече скромно. А иначе самото меню е обилно и побира както ястия със средиземноморска насоченост, така и български класики, а и класики въобще, от сорта на пепър стек. С една дума, тук има за всеки по нещо. Е, почти - в нашия случай желанието ни да опитаме зелената салата с пъдпъдъчи яйца не се сбъдна, тъй като вместо тях се предлагаха единствено кокоши. Подобна участ беше постигнала и телешкия джолан с печени картофи - той се оказа свински, но затова пък беше много крехък и сочен. Интересни бяха и пилешките филенца със сос от ементал и бейби царевички (за съжаление не съвсем лишени от дъх на консерва). Сред предимствата на менюто е наличието на специални комбинации от ястия за деца.
Самият ресторант не дразни с интериора си, а и предлага достатъчно варианти за настаняване - разполага с два етажа с обособени зали, както и с градина. Обслужването тук е професионално и бързо, цените са прилични. Единственото нещо, което сякаш не е получило почти никакво внимание, е винената листа. Въпреки разположените около входа стъклени шкафове с изложени винени бутилки, тя е напечатана на хвърчащ лист, без особена подредба и с не една и две правописни грешки в сортовете на вината, където са посочени. Самите вина са в повечето случаи съвсем прилични.

септември 2011 г.


Качество на храната: нелошо
Меню: средиземноморска насоченост
Винена листа: неподредена, но с прилични вина
Обслужване: професионално
Интериор: не е запомнящ се, но не дразни
Цени: вечеря за двама без виното е към 50 лв
Деца: :)
Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »