С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Osteria Barbarossa

София
ул. "Христо Белчев" 32
02 950 7954, 0885 670 464
Share Tweet Pin it Share Коментари
Октомври 2013г.
В Италия думата “остерия” е синоним на отлична храна приготвена с любов, на добро вино което създава общуване и семпла, неподправена и семейна  атмосфера. В остерията човек яде и пие изобилно и с пълно сърце. На местна почва обаче собствениците на Barbarossa не са успели да постигнат този ефект. Храната в повечето случаи е вкусна, но има и несполучливи предложения, а отявлено завишените цени – както на ястията, така и на виното, засилват впечатлянията от неудачите. Заведението страда от висока самооценка, което се отразява и на обслужването. Добри думи заслужава пицата – може би една от най-добрите в столицата. Красивият интериор на помещението и голямата градина определено са плюс. Barbarossa e бистро с много потенциал, но страда от недоброто съотношение цена -качество, в район, в който конкуренцията е изострена. 

 

 Храна и напитки: 3 от 5


Обслужване
: 3 от 5


Интериор:
 4 от 5


Локация и достъпност:
 4 от 5


Ценова категория:
 100-150 лв.

 
Общ рейтинг: 3 от 5

Остерията е разположена в красива стара къща в идеалния център на София. Помещението впечатялва с приятен интериор. Клухнята е класическа за Италия – пица, паста, салати, ястия с телешко, патешко, дивеч, морски дарове, сирена и, разбира се, изобилие от вино.
Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »