Номинации в конкурса "Ресторант на годината Бакхус Chivas Regal" 2008

Бакхус 17 декември 2008, 19:08

Самият акт на номиране представлява едно високо признание, чрез което се надяваме да стимулираме допълнително ресторантьорите, готвачите и сомелиерите в амбициите им за достигане на истински висока класа. Качеството на храната и творческият подход към нея са основният критерий при оценката на ресторантите. Затова единствено за наградата "Авторска кухня" номинираните шеф-готвачи са петима.
Останалите фактори при оценката са избор на вино и напитки, обслужване, обстановка. Личната ангажираност на хората също е от изключителна важност, тъй като на нея се крепи общата атмосфера на заведението. Не по-малко важна е и адекватността на цените.

Ето и номинираните ресторанти:

За голямата награда "Ресторант на годината Бакхус - Chivas Regal 2008"

Chef’s
Sommelier
Мусала палас

За авторска кухня

Велин Великов, "Мусала палас"
Виктор Ангелов, Chef‘s
Деян Димитров, "Урания"
Петър Михалчев, Sasa
Пламен Петров, La Famiglia

За дебют

Sasa
Нино
Клуб на архитекта

За най-добра селекция на напитките

Нино
Хеброс
Стара София

подробности и куверти за церемонията по награждаването вижте тук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK