Бакхус обяви номинациите си за Ресторант на годината 2010

Бакхус 10 февруари 2010, 16:20

За голямата награда в конкурса "Ресторант на годината "Бакхус" - Acqua Panna & S.Pellegrino" 2010 ще продължат да се борят:
"Акант Руж", "Капитол", "Мезон Годе". Номинираните ресторанти през 2010 г. в останалите категории са:

за "Авторска кухня":Андрей Стоилов, Валери Нешов,Велин Великов;

за "Отлична селекция на напитките": Мусала Палас, Нино, Стара София;

за "Дебют": Его, Истанбул, Cru;

за "Най-добро вкусно място": Махалото, Comercial, Leo's

Победителите във всяка категория, както и носителите на приза "Ресторант на читателите" 2010 ще станат известни по време на галавечерята с официална церемония по връчване на наградите в конкурса "Ресторант на годината "Бакхус" – Acqua Panna & S.Pellegrino" 2010, която ще се проведе на 10 март 2010 г. в сградата на Бизнес Център Benchmark, град София.

Ресторант на годината "Бакхус " - Aqua Panna & S.Pellegrino"е сред целогодишните инициативи на екипа на списание "Бакхус" за утвърждаване на гурме културата в България.

Списание "Бакхус" е най-авторитетната българска медиа в областта на виното, ресторантьорството и висшата кулинария. Издава се от "Икономедиа" АД. Предлага уникално българско съдържание, представя качествени напитки, храни и гурме пътувания.

Acqua Panna & S.Pellegrino са официални води на ASI /"Международната асоциация на сомелиерите"/. Профилът им е изключително подходящ за дегустации и съчетаване с вино, и изискани ястия. Водите Acqua Panna & S.Pellegrino присъстват в менюто на най-изисканите ресторанти в целия свят.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK