С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Отвъд моретата: вина от Нов свят и морски дарове

сп. Бакхус
08 Март 2011, 12:38
Share Tweet Pin it Share

Дата: 17 март 2011 /четвъртък/
Час: 19:00 – 21:30 ч.
Място: ресторант Brasserie,
пл. "Райко Даскалов" №3

По време на дегустационната вечеря ще имате възможност да придобието познания за основните принципи на взаимодействие между храната и виното. Водещият Вили Гълъбова ще ви помогне да откриете онази комбинация, от която да изпитате истинска наслада. Вие ще можете по приятен, развлекателен и интерактивен начин да опознаете и развиете вашите сетива да откриват ароматите, вкусовете и усещанията при съчетаване на виното с храна, и да ги споделите с останалите участници. Програмата ще включва теоретична и дегустационна част.



Меню – програма:

Гост–готвач на вечерта е Робин Виляреал,
главен готвач в ресторант Bodega, София и доскоро
беше в екипа на Кулинарната академия в Добрич

...........................................................
Пушена и печена на грил змиорка върху канапе от тофу,
със салата от Уакаме, овкусена с лек сос уасаби-айоли

New Zealand, Mount Nelson Sauvignon Blanc 2008 - Marlborough

............................................................
Брускета с маринована скумрия,
доматено конкасе и салата от билки,
овкусена с магданозен дресинг

South East Australia Chardonnay Unoaked Berri Estate
...........................................................
Риба тон в пикантна панировка от хамон Иберико и
чили анчо със зеленчуков тартар и
пяна от кисело мляко и шафран

Chile, Castillo de Molina Viognier Reserve 2008
        
...........................................................
Вдъхновена от българската кухня сьомга
върху канапе от мариновани пиперки и бяло сирене
със заливка от тахан и копър и сос Холандез
с пушено-сушени мексикански чушки

Argentina, La Celia Pinot Noir Reserve 2007     

............................................................
Скариди по Провансалски с кускус със зелен пипер

South Africa WO Pinotage Durbanville Hills

...........................................................
Пралиново-лешникова торта със селекция от френски макарони


Такса участие: 85 лв. с ДДС

Абонатите на сп. "Бакхус", както и участниците на предишни наши
събития, ползват 15 % отстъпка от цената. За двама или повече
записани участника 10 % отстъпка (отделните видове отстъпки
не се ползват с натрупване). Плащането може да бъде извършено и
онлайн.


За повече информация и записвания:
тел.: 02/ 46 15 387 и 0899977274
е-mail: [email protected]

Share Tweet Pin it Share

Реклама »