Събития

Вино и шоколад

сп. Бакхус 30 ноември 2011, 08:11

Дата: 14 декември 2011
Час: 19:00 – 21:30 ч.
Място: ресторант "Сезони",
хотел "Хилтън София", бул. "България" №1, гр. София

Водещият на вечерта Любомир Стоянов, сомелиер, заедно с Елица Божинова, майстор-сладкар, ще предизвикат сетивата ви към нови вкусови преживявания породени от съчетанието на вино и шоколад.

ПРОГРАМА-МЕНЮ:

Канелона с шоколадов мус и кокос, гарнирана с вишни рагу
DB Platinum Merlot
~~~
Чийзкейк с маскарпоне и синьо сирене в черупка от млечен шоколад и черен чай сос
Next 20ty Marselan
~~~
Вариация от бонбони: натурален шоколад с мента, млечен шоколад с карамел и кафе, портокал с подправки, натурален шоколад със солен карамел и бадеми, с маракуя, черен шоколад с вино
Solitaire Grands Cepages
~~~
Кейк "Черно Кадифе", ганаж с аромат на горски плодове и сос "Таледжо"
DB Platinum Cabernet Sauvignon 2008
~~~
Сладоледен терин с шоколад и портокалови фрагменти, гарниран с мариновани сушени смокини и кайсии
Next 20ty Mavrud

Такса участие: 39 лв. с ДДС

За повече информация и записвания:
тел.: 02/ 46 15 387 и 0899977274
е-mail: [email protected]

Събитието се осъществава с любезното съдействие и подкрепа на екипа на ресторант "Сезони", хотел "Хилтън София". Вината за вечерта ще бъдат преодоставени от Домейн Бойар. Партньори на събитието са дегустационните води Acqua Panna& S.Pellegrino.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK