Списание

Salt& Pepper

сп. Бакхус 11 ноември 2011, 15:17

Salt& Pepper
ул. "Хан Кубрат" 1, гр. Пловдив
За резервации: 032 275 671, 0884 999 799
www.saltpepper.bg
www.facebook.com/restaurantsaltpepper

Работно време: 11:00 - 23:00 ч. (Понеделник – Събота)

Ресторант Salt& Pepper се намира в центъра на Пловдив, зад площад "Съединение". Интериорът е приятен, с ретро мебели и ненатрапчиви акценти от дърво и ковано желязо. Менюто предлага интернационална кухня, с акцент върху приготвена на място италианска паста и специалитети от прясна риба. Всеки четвъртък ресторантът събира почитателите на японската кухня на Суши вечер. Особена гордост на готвача са телешкият стек, поднесен със запечени кореноплодни зеленчуци с меден привкус и свежата салата от бейби спанак със синьо сирене и авокадо. В обедното меню на ресторанта присъстват и традиционни български ястия, приготвени със свежи продукти. Salt & Pepper предлага и възможност за бизнес вечери, фирмени или частни празненства.

ОБЯД и ВЕЧЕРЯ
МЕНЮ, цена: 32 лв
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино* по избор, 50 мл уиски Macallan 12 yo,
дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino

Свежа салата с пъдпъдъчи яйца
с тиквено семе и чери домати
~~~
Нигири с гъши дроб
с "Териаки" сос и праскови
~~~
Пилешко филе с билки
с мини крем супа и пармезанови картофки
~~~
Шафраново Brûlée
~~~
Прясно изпечени хлебчета с билки
* Виненият лист към менюто ще бъде с вина на изби Домейн Бойар, Едоардо Миролио, Румелия, Черноморско злато.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK