Списание

Pavillion

сп. Бакхус 14 ноември 2011, 13:51

Pavillion

ул. "Оборище" 37, гр. София
За резервации: 0876 16 70 80

Работно време: 8:00 - 23:00 ч.

Кулинарният "Павилион" има за задача да предлага интересна и свежа храна през целия ден: сутрин това са домашни "класики" като бухти и юфка, на обяд следват дневните предложения, изписани на черна дъска - прясна риба, няколко месни и вегетариански ястия, както и супи. Следобед има качествено кафе, а по-късно - и хубав подбор от анасонови напитки и десетки вина, на много приемливи цени. Вечерно време често има печено месо на грамаж, придружено от различни салати. Сутрин и следобед на място се пекат няколко вида хляб, който може да се купува и на грамаж за вкъщи.

ВЕЧЕРЯ ЗАКУСКА
МЕНЮ, цена: 40 лв МЕНЮ, цена: 8 лв
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино* по избор, 50 мл уиски The Macallan 12 yo,
дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino
Предложението е само за дати: 26 и 27 ноември и ще се сервира между 10:00 и 12:00 ч.
Селска салата с парено сирене Традиционна бабешка закуска (мекици, или пържени филии, или кус-кус, или баница)
~~~ поднесени с айрян, или пресен сок, или домашен сироп от вишни, или боза.
Патешки бели бъбреци в масло или Домашен пастет (зависи от дневното предложение)
~~~
Телешко задушено във винен сос или Задушено патешко бутче с кисело зеле (зависи от дневното предложение)
~~~
Сладкиш на деня
* Виненият лист към менюто ще бъде с вина на изби Домейн Бойар, Едоардо Миролио, Румелия.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK