Списание

Стартира "Седмица на ресторантите на Бакхус"

сп. Бакхус 21 ноември 2011, 12:32

Събитието ще се проведе от 21 до 27 ноември 2011 в градовете София, Пловдив, Варна и Балчик, където ценителите на добрите храна и вина имат възможност да опитат авторски менюта съчетани с изискани напитки на специална промоционална цена.

Седмица на ресторантите е инициатива, чиято цел е ценителите на добрите храна и напитки да разширят своята гурме и винена култура. Първото издание на събитието обхваща ресторанти, които са привлекли вниманието на екипа на списание "Бакхус", били са прегледани като нови ресторанти, попаднали са в тематичните селекции на списанието, или са присъствали в таблицата "Ресторантите на Бакхус" през 2011 година.

Всеки от ресторантите е подготвил свое авторско меню (сутрешно, обедно и/или вечерно), което може да опитате в съчетание с класни напитки, на специална промоционална цена за куверт. Препоръчително е да направите предварителна резервация, като се свържете директно с ресторанта на посочените от него телефони за контакт.

Моля, запознайте се със списъка на ресторантите, както с избите и вносителите на напитки, които участват в инициативата.

РЕСТОРАНТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЦЕНА ВИД КУХНЯ ГРАД
Acant Rouge Обедно& Вечерно 20/ 35 Европейска Варна
A Fiori Обедно& Вечерно 36.80/ 38.50 Европейска София
Bodega Обедно& Вечерно
39.80 Испанска Варна
Bodega Обедно& Вечерно
39.80 Испанска София
Dell' Arte Обедно& Вечерно 40 Средиземноморска София
El Simpatico Обеднo& Вечерно
36.90 Европейска Балчик
Festa Sofia Обедно& Вечерно 38/ 39 Интернационална София
Maison Godet Обедно& Вечерно 39 Френска София
Metropolitan Вечерно 36 Европейска София
Pavillion Сутрешно& Вечерно 8/ 40 Домашна София
Salt& Pepper Обедно& Вечерно
32 Интернационална Пловдив
The Papa at City Обедно& Вечерно 39 Италианска София
Trattoria da Vincenzo Вечерно 39 Италианска София
Цените са в лева с включено ДДС.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK