Списание

Започва "Седмица на ресторантите на Бакхус"

сп. Бакхус 14 март 2012, 11:29
 

Събитието ще се проведе от 18 до 24 юни 2012 в градовете София, Варна, Поморие, където ценителите на автентичните вкусове имат възможност да опитат авторски менюта съчетани с изкусителни напитки на специална промоционална цена.

Седмица на ресторантите на БАКХУС е инициатива, чиято цел е ценителите на добрите храна и напитки да разширят своята гурме и винена култура. Второто издание на събитието обхваща ресторанти, които са привлекли вниманието на екипа на списанието, били са прегледани като нови ресторанти, попаднали са в тематичните селекции на списанието, или са присъствали в таблицата "Ресторантите на Бакхус" през годината.

Всеки от ресторантите е подготвил свое авторско меню (обедно и/или вечерно), което може да опитате в съчетание с класни напитки, на специална промоционална цена за куверт. Препоръчително е да направите предварителна резервация, като се свържете директно с ресторанта на посочените от него телефони за контакт.

Моля, запознайте се със списъка на ресторантите, както с избите и вносителите на напитки, които участват в инициативата.

РЕСТОРАНТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЦЕНА ВИД КУХНЯ ГРАД
Cinecitta Osteria Italiana Обедно&Вечерно 40 италианска София
Crystal Palace Обедно&Вечерно 40 интернационална София
Izbata Обедно&Вечерно 38/35 българска кухня Поморие
K.E.V.A. Обедно&Вечерно 21.90/18.30 нова българска кухня София
Leo's pizza Вечерно 40 италианска София
Metropolitan Вечерно 37 европейска София
Pei Sarce Обедно&Вечерно 36 европейска София
Rappongi Обедно&Вечерно 37/40 източна, европейска Варна
Te Quiero Обедно&Вечерно испанска София
The Papa At City Вечерно 39/39 италианска София

Цените са в лева с включено ДДС.

Повече информация за събитието:
тел. 02 4615 481, моб. 0887 201 221,
e-mail: [email protected]

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK