Бар: By The Way

Бакхус 18 август 2017, 15:43
By The Way е първият класически коктейл бар в София, създаден през 2001 във време, в което Мохито и Кайпириня бяха все още екзотични чуждици.
През 2003 отваря и морският филиал в с. Лозенец. Качеството на класическите коктейли неизменно е същото, както когато си ги пил още тогава...
За новостите в областта се грижим старателно и не изпускаме европейските и световни тенденции в коктейлната култура.
Съставките на коктейлите ни са от висококачествени продукти, приготвени от нас по последни готварски технологии, без никакви консерванти и оцветители.
Всички нови коктейли в менюто са творение на нашите бартендери, някои от които са представиха отлично в състезанието WorldClass!

Освен кокетйлите, предлагаме и късо "фингърфууд" меню, подходящо за баровата обстановка и напитките...и определено не е за изпускане!

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK