Бар: Bulleit Bourbon

Бакхус 22 май 2018, 18:54
Американските уискита преживяват своя световен ренесанс, а начело на тази модерна нова вълна стои една от най-награждаваните алкохолни марки в света – Bulleit. Със своята неутолима страст за производство на уиски и години опит в индустрията, през 1987 г. Том Булет основава Bulleit Distilling Company и възражда 150-годишната рецепта за бърбън, предавана в семейството от поколение на поколение. Създател на тази оригинална и единствена по рода си и вкуса си рецепта е неговият прапрапрадядо Огъстъс Булeт, който пътешества из американския Див запад през 60-те години на 19-ти век.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.



Купете онлайн билет от тук:
Bulleit Bourbon впечатлява с характерно парливия си, чист вкус с нотки на ванилия, подправки и пипер – вкус без конкуренция и идеална съставка в приготвянето на коктейли. Великолепният цвят е следствие от отлежаването в обгорени бъчви от бял американски дъб от четири до шест години. Bulleit Rye е едно от ръжените уискита с най-високо съдържание на ръж – цели 95% и напълно достойно партнира на Bulleit Bourbon по отношение на високото качество и характерен, неподражаем вкус. Bulleit Rye се произвежда с изключително внимание и прецизност – от подбора на най-висококачествените ръжени култури до набавянето на водата от древен ледников водоносен пласт с постоянна температура 56 градуса. Приготвеният бленд отлежава в обгорени дъбови бъчви за период от минимум четири години.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купи билет онлайн от тук.
Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купи билет онлайн от тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK