С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Dabov Specialty Coffee

Dabov
21 Май 2019, 17:28
Share Tweet Pin it Share
    Не пропускайте да минете през щанда ни в зона "Напитки", за да опитате нашите да е Dabov Specialty Coffee.Всяко кафе, което предлагаме е селектирано от нашия кафетърсач Йордан Дъбов, който всяка година намира най-добрите кафета за даден регион. Всяка една ферма, от която идват кафетата ни е лично посетена и кафето е подбрано на място. Вкусно е, защото е специално.Следете ни последните новости във Facebook »
2/3 снимки в галерията Не пропускайте да минете през щанда ни в зона "Напитки", за да опитате нашите да е Dabov Specialty Coffee.
Всяко кафе, което предлагаме е селектирано от нашия кафетърсач Йордан Дъбов, който всяка година намира най-добрите кафета за даден регион. Всяка една ферма, от която идват кафетата ни е лично посетена и кафето е подбрано на място. Вкусно е, защото е специално.

Следете ни последните новости във Facebook »
Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук

Ключови думи:  coffee