Бакхус23 май 2018, 11:23 На DiVino масата по време на На Бакхус StrEAT Fest този юни ще намерите вкусните и интересни издания на Gourmet Publishing на тема вино и гастрономия – както увлекателни романи, така и ценни специализирани книги; ще може да попълните колекцията си от броевете на DiVino Magazine или да се сдобиете с последното издание на DiVino Guide Най-добрите български вина.
Очаквайте новоиздадената книга "100 милиона години храна" на канадския антрополог и биолог Стивън Ли – свръхинтересно изследване на връзките между човека и храната в различните култури, поднесено под формата на увлекателен разказ за пътешествия из различни крайща на света в търсене на отговор как са се хранили нашите предци и защо това има значение днес.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK