Стрийтфест Производители

Разядко

Бакхус 28 май 2018, 15:11
StrEAT fest Ние от РазЯДКО подбираме едни от най-висококачествените сортове ядки и семена, които преминават през минимална термична обработка (колкото е необходимо за съответната култура), след което смиламе на каменна мелница - по-бавен, но значително по-щадящ метод за обработка, с цел да се запазят максимално ценните вещества и мастно-киселинният състав. Вярваме, че всичко това проличава във вкуса и аромата на таханите ни.

Нашият бранд се гради върху разбирането, че късите вериги на доставка и консумирането на локални продукти са по-полезни както за нас самите, така и за заобикалящата ни среда. Затова, за нашите тахани се стремим да използваме предимно локални и най-вече български земеделски суровини, отлгеждани с грижа на плодородната ни земя, а там където не е възможно - от най-близко локализирани източници на натурални суровини. Избирайки нашите тахани, вие не само получавате вкусен, натурален продукт, но и насърчавате устойчивото местно земеделие и производство.

В рамките на StrEAT Fest всички наши тахани ще са на промо-цени, а освен това ще можете да опитате и съвсем НОВ, КРЪНЧИ вкус, който ще направи дебют на феста!

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук:
Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK