Индонезия26 май 2019, 13:39 Съвсем нови на пазара Indonesian Tempe & Tofu произвеждат соеви продукти без консерванти по стара индонезийска традиция. Тепърва ще станем свидетели на развитието на фирмата, които ще открият свое помещение, където да предлагат на своите клиенти още много вкусотии като соеви кълнове от мунг боб, здравословни продукти за вегани, вегетарианци и ценители на индонезийска кухня. До тогава, елате да се запознаете с тях на Бакхус StrEAT Fest, за да опитате от класическото тофу и темпе, приготвено на място.
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK