С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

11 MEATS

Бакхус
08 Септември 2020, 23:22
Share Tweet Pin it Share
MeatSome. Това е мястото, където тези, които обичат вкуса на истинското месо, срещат истинското месо, което заслужава да бъде обичано.В MeatSome можеш да се запознаеш с вкусната тортила със свежо, приготвено на плоча месо или с изкусителната чимичанга, в която ще се влюбиш, а защо не и със сочния сандвич или порция с крехко, топло месо, които отдавна се надяваш да срещнеш.Този ресторант не е за бързo хранене, а за бързо обслужване, където не се правят компромиси с качеството и състава на предлаганата храна.Всички продукти в MeatSome са с гарантирано качество, а месото идва от подбрани ферми и е изцяло натурално, без никакви изкуствени добавки или подобрители.Понеже знаят, че размерът има значение, от MeatSome обещават, че никой няма да си тръгне гладен от нашия StrEAT Fest.
1/1 снимки в галерията MeatSome. Това е мястото, където тези, които обичат вкуса на истинското месо, срещат истинското месо, което заслужава да бъде обичано.

В MeatSome можеш да се запознаеш с вкусната тортила със свежо, приготвено на плоча месо или с изкусителната чимичанга, в която ще се влюбиш, а защо не и със сочния сандвич или порция с крехко, топло месо, които отдавна се надяваш да срещнеш.

Този ресторант не е за бързo хранене, а за бързо обслужване, където не се правят компромиси с качеството и състава на предлаганата храна.
Всички продукти в MeatSome са с гарантирано качество, а месото идва от подбрани ферми и е изцяло натурално, без никакви изкуствени добавки или подобрители.
Понеже знаят, че размерът има значение, от
MeatSome обещават, че никой няма да си тръгне гладен от нашия StrEAT Fest.