Ribs Brothers15 май 2019, 18:05 Ние сме Ribs Brothers, страстни любители на месото с малък и уютен ресторант в центъра на София. Менюто ни е кратко и фокусирано върху опушването и бавното готвене на свинско и говеждо, като най-много се горедеем с технологията си за готвене на ребра. Обичаме да експериментираме и готвим това, което самите ние искаме да ядем. По време на StrEAT Fest 2019 предлагаме, бавно готвени ребра, дърпано свинско месо, печена царевица, колсло и др. Не е за изпускане!
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK