aEstevium Zornitza Family Estate20 май 2019, 16:20 Първокласният гурме ресторант aEstivum в Zornitza Family Estate Relais & Chateaux ще ви очарова с виртуозно приготвени ястия от световната кухня и модерни интерпретации на традиционни български рецепти. Екипът на шеф Васил Спасов се състои предимно от млади хора, които с удоволствие експериментират с нови техники и вкусове. Популярни ястия като сирене по шопски, качамак и суфле тук имат съвсем друг смисъл. >>>
Купете билет онлайн от тук Интериорният дизайн допълва удоволствието от храната, а гледките през широките прозорци разкриват околните природни красоти. Името на ресторанта загатва за акцента, който го превръща в луксозно заведение за хранене – aEstivum е латинското наименование на летния трюфел. Ястията с трюфел присъстват в много от блюдата на ресторанта – от салати до десерти, а в градините на имението има и трюфелови насаждения. >>>
Купете билет онлайн от тук Част от продуктите, използвани в кухнята на ресторанта, идват директно от екофермата на имението – плодове, зеленчуци, пчелен мед, мляко, сирене И разбира се към отличната авторска тероарна кухня се предлага превъзходно вино – както собствено производство, така и най-доброто от региона и света.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK