Стрийтфест Ресторанти

Il Teatro

Il Teatro 22 май 2019, 01:39
StrEAT fest IL TEATRO е любимо място е в София, дело на на създателите на италианските ресторанти Forno Cipollini. Концепцията за тосканско преживяване, позната вече няколко години в столицата, тук е обогатена с по-пъстро и по-богато меню. Освен пицата, на сцената излизат за първи път в България автентични рецепти за ризото и паста от Тоскана и южна Италия.

Разположен в старото фоайе на Сатиричен театър "Алеко Константинов", IL TEATRO пази в себе си духа на театралите, стъпвали по оригиналната мозайка на Сатирата още през 1956 година.

Неповторимият дух на IL TEATRO носи в себе си фамилната история на нашия il cheff Пино Грассо. Той произхожда от семейство на готвачи, които предават от поколение на поколение традиционните рецепти от Тоскана.
Пино се влюбва в България след няколко посещения и не успява да откаже на предложението да стане част от екипа на IL TEATRO.

Майсторът на пица Ренато Тротта е другият ключов човек в кулинарния тим на театрото. Неговата пица лети във въздуха (буквално) преди да се приземи на тезгяха и да бъде изпъстрена от най-качествните италиански продукти.

Кухнята излиза на сцената. Заповядайте да се насладите на спектакъла на щанда ни на Бакхус StrEAT Fest!

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK