С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

ТАКОТЕКА

Бакхус
26 Август 2020, 10:52
Share Tweet Pin it Share
  ТАКОТЕКА е и ще бъде много неща.ТАКОТЕКА е стрийт храмът на Мексико в София.ТАКОТЕКА е модерен мексикански гастро-бар или една по-различна такерия. ТАКОТЕКА е мястото, където да отидеш за такоси и да останеш за текила. ТАКОТЕКА е шареното и закътано ново заведение в двора на Шишман 22. ТАКОТЕКА е бранд, който се превръща в институция. Те са мексиканци по душа, готвачи по призвание и бохеми по природа. Менюто им е селекция и микс от най-добрите емблематични мексикански рецепти. Използват оригинални мексикански съставки, но често експериментират с местни продукти и пускат лимитирани ястия. Тортилите им са от никстамал царевица и освен глутенфрий, са алкална и лесна за усвояване храна. Месата са бавно готвени и бавно мариновани. Салсите са уникална, изцяло тяхна разработка. Чушките ги ползват за вкус и аромат, не за лютост. От друга страна правят люта лимонада, люта ракия и люта Маргарита. Текилата и мескалът, разбира се, са на почетно място при тях. Още подробности – на място!Меню Bacchus StrEAT Fest 4:✤ Л.А. БИРИА ТАКОС Дърпано телешко/ чедър/ карамелизиран лук/ салси✤ ПОЛО АДОБАДА ТАКОС Мариновано пилешко конфи/ чедър/ салси✤ РИФРАЙД БИЙНС & AВОКАДО ТАКОС / веган предложение/
1/2 снимки в галерията ТАКОТЕКА е и ще бъде много неща.
ТАКОТЕКА е стрийт храмът на Мексико в София.
ТАКОТЕКА е модерен мексикански гастро-бар или една по-различна такерия. ТАКОТЕКА е мястото, където да отидеш за такоси и да останеш за текила. ТАКОТЕКА е шареното и закътано ново заведение в двора на Шишман 22. ТАКОТЕКА е бранд, който се превръща в институция. Те са мексиканци по душа, готвачи по призвание и бохеми по природа. Менюто им е селекция и микс от най-добрите емблематични мексикански рецепти. Използват оригинални мексикански съставки, но често експериментират с местни продукти и пускат лимитирани ястия. Тортилите им са от никстамал царевица и освен глутенфрий, са алкална и лесна за усвояване храна. Месата са бавно готвени и бавно мариновани. Салсите са уникална, изцяло тяхна разработка. Чушките ги ползват за вкус и аромат, не за лютост. От друга страна правят люта лимонада, люта ракия и люта Маргарита. Текилата и мескалът, разбира се, са на почетно място при тях. Още подробности – на място!
Меню Bacchus StrEAT Fest 4:
✤ Л.А. БИРИА ТАКОС Дърпано телешко/ чедър/ карамелизиран лук/ салси
✤ ПОЛО АДОБАДА ТАКОС Мариновано пилешко конфи/ чедър/ салси
✤ РИФРАЙД БИЙНС & AВОКАДО ТАКОС / веган предложение/