Бакхус18 август 2017, 15:17 Gelateria Naturale предлага 100% натурален занаятчийски сладолед, приготвен на място всеки ден. Можете да намерите както класическо джелато, така и иновативни гурме вкусове като Parmigiano Reggiano и фиор ди лате с бял трюфел. Работят с местни суровини и избират български крафт производители. С риска да разочароват някои деца и майки, които търсят ягодов сладолед през Декември, се опитват да възпитават хранителна култура, научавайки клиентите си, че плодовете имат сезон и всичко в природата се върти. Септември слага края на лятото и началото на есеннта, затова ще го изпратим подобаващо с няколко подбрани вкуса.
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK