Стрийтфест Вино и Бира

Трастена

Бакхус 08 септември 2017, 08:00
StrEAT fest Трастена са първите производители на вино от био плодове в България. От 14 години те отглеждат био малини в собствената си плантация в Стара Планина. За тези, които ги познават, Оля и Борис остават пионери в много дисциплини в бранша - първото вино, чийто етикет е избран с национален конкурс за дизайн, първият бизнес подкрепил LGBT и PRIDE в Източна Европа, едни от първите ентусиасти, които експериментираха с винени коктейли...

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Освен 9-та реколта малинови вина, екипът ще има удоволствието да представи най-новото попълнение в плодовото им семейство - нискоалкохолно пенливо вино с Ягода, което е като бутилирано лято. В търсене на качествен и вкусен продукт, те стигат чак до Австрия, където произвеждат Трастена Секо ексклузивно за България. Нискоалкохолно, с по-малко калории и по-фина газировка - Ягодовото секо на Трастена ще ни помогне да пренесем лятото и през студените зимни дни. Пуснато съвсем наскоро на пазара - това вино ще се предлага в големи и малки разфасовки на Бакху StrEAT Fest.

За да бъде истинска насладата от комбинацията между храна и напитки, ще можете да се охладите с Малинова Снгрия Щастливото Прасе - дело на Грета от едноименния ресторант.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Какво ще предлагаме на StrEAT Fest:

Продукти на бутилки:


✤ Малина и Мерло
✤ Малиново вино
✤ Ягода секо 750 мл
✤ Ягода секо 200 мл

✤ Всички вина на чаши
✤ Коктейл Малинова Сангрия Щастливото Прасе с малиново вино Трастена
✤ Tопка сладолед от малиново вино

Всички публикации в инстаграм с хаштаг #trastena и #sofiastrEATfest ще участват в томбола за 10 малки бутилки Секо Ягода, които ще раздадат в понеделник 2 октовмри.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Фейсбук: Facebook.com/trastena
Инстаграм: @trastenawines

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK