Бакхус22 май 2018, 14:43 Семейният проект Еолис Естейт стартира през 2005 с масив от 2,2 ха собствени лозя край с. Малко Градище, община Любимец, в полите на Източните Родопи. Вината Еолис се произвеждат в лимитирани серии от сортовете мерло, каберне совиньон и фран, сира, гевюрцтраминер, вионие и совиньон блан. От 2012 винификацията се извършва под напътствията на швейцарския енолог-консултант Марк Вундерли, който създава стила на Еолис от самото му начало. Вината отлежават в 400-литрови бъчви от френски дъб до постигане на елегантна хармония между експресивен плодов букет, фини дъбови аромати и велурени танини. Избата е част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.
Залъкът на културното разнообразиеВ Electro Camel стомасите са пълни, а усмивките - широкиСъдържание от Electro CamelРеклама Що е то "гурме пица" и всичко, което искаме да знаем за нея"Трябваше да е изненада" гласи слоганът на Paesano Gourmet Pizza, а разкошното е, че изненадите са само хубавиСъдържание за Paesano Gourmet PizzaРеклама Апетитът идва с качествотоВсяка бутилка San Pellegrino е израз на грижа и вниманиеСъдържание от Acqua Panna & San PellegrinoПлатена публикация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK