Стрийтфест Вино и Бира

Домейн Мараш

Бакхус 22 май 2018, 17:44
StrEAT fest Домейн Мараш е модерна изба, в която се произвеждат висококачествени вина и високоалкохолни напитки. Те са винари от ново поколение, които работят усилено, за да наложат потенциала на Стралджанския регион и качествата на гроздето и плодовете. Избата разполага с екологично чисти територии, засадени с лозови масиви, от които се произвеждат традиционни стралджански вина и ракии по класическа технология. Избата е член на Асоциацията на независимите винаро-лозари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.



Купете онлайн билет от тук:

Домейн Мараш е модерна изба, в която се произвеждат висококачествени вина и високоалкохолни напитки. Те са винари от ново поколение, които работят усилено, за да наложат потенциала на Стралджанския регион и качествата на гроздето и плодовете. Избата разполага с екологично чисти територии, засадени с лозови масиви, от които се произвеждат традиционни стралджански вина и ракии по класическа технология.
Marash.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK