Стрийтфест Вино и Бира

DiVino.Bar

DiVino 19 май 2019, 23:10
StrEAT fest

DiVino.Bar е точно онова място на Бакхус StrEAT Fest, където ще ви налеем чаша великолепно вино, за да е ПЪЛНО удоволствието от супер-стрийт храната, която хапвате.
При нас ще е забавно, виното винаги дава настроение – да бърборим, да споделяме, да изживяваме необикновени истории. Някои хора особено държат вината им да са от класа – със сигурност ще ги направим щастливи. Защото на големия и весел DiVino.Bar ще може да опитате 40 различни вина на чаша или да си купите бутилки за вкъщи - една топ селекция от летните вина на българските бутикови изби, иначе казано: големи вина на малки производители. Това са качествени винаИли си изберете бутилки, за да си ги изпиете с радост у дома...

с модерно звучене, често от местни български сортове и с много привлекателно съотношение между качество и цена.

Повечето производители са членове на Българската асоциация на независимите лозаро-винари. А кога си независим лозаро-винар? Когато правиш вино, отразяващо духа на твоята земя; когато избата ти е семейна, грижиш се за лозето, береш гроздето, произвеждаш виното и продаваш бутилките под собствена марка Избите в Българската асоциация на независимите лозаро-винари вече са близо 40!
Бакхус и DiVino харесват вината на независимите лозаро-винари. Ще ги харесате и вие. Елате на DiVino.Bar за по чаша. (или две?)

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK