Стрийтфест Вино и Бира

Seewines

Seewines 22 май 2019, 10:01
StrEAT fest Seeweines е един от най-новите и вълнуващи проекти на българския пазар. В портфолиото им можем да открием повече от 750 винени етикета от целия свят, които те лично са селектирали без никакъв компромис. За всички винолюбители те предлагат и голям брой допълнителни услуги като частен сомелиер, винен клуб, винени дегустации, а до няколко години ще бъде построена и избата им в с. Хърсово, където ще могат на място да се опитат и техните собствени вина. Но за да не чакаме толкова време, поканихме екипът на Seewines на Бакхус StrEAT Fest, където ще може да се запознаете с тях на място и да опитате винената им селекция.

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук
Заповадайте на третото издание на Бакхус StrEAT Fest и на щанда на Seewines, където ще може да опитате следните вина (а защо не и да си вземете за вкъщи):

Bellini Cipriani - Промо цена за феста 22,90 лв / редовна 24,90
Бяло вино Colorito 2017 Вионие, Совиньон блан, Шардоне (вземи 2, плати 1)
Розе Ayano 2017 Широка Мелнишка Лоза (вземи 2, плати 1)

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK