На по чаша

Ла Тераса ди Сердика

сп. Бакхус 06 юни 2016, 16:54

Хотел Арена ди Сердика
гр. София ул. Будапеща №2-4, ет. 9
резервации: 0889661001
работно време: понеделник- събота: 16.00ч - 00.00 ч
arenadiserdica.com

Вечерно

Меню, цена 40 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Амюз: Три вида тартар - риба тон, сьомга и лаврак гарнирани с гуакамоле, пюре от краставица и мус от жълта чушка.

Предястие: Черноморски миди и агнешки филенца върху терин от домати и анасонов сос с фенел

Основно: Филе от червена риба запечена в бананови листа с цитрусов сос и див ориз

Десерт: Супа от пъпеш с кокосово мляко и лимонов сладолед

Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK