Новини

Кулинарно пътуване в миналото предлагат ресторанти в Ню Йорк

Бакхус 05 декември 2008, 15:02

16 от най-популярните ресторанти ще реализират идеята да върнат на потънали в праха на времето храни, като говежди сърца и черен дроб, супа от зелена костенурка и сосове на основата на кръв, популярността им отпреди повече от век.

Менютата с фиксирани цена, в които храната и напитките са приготвени и поднесени както в XIX век ще започнат да се предлагат от следващия месец в Adour, Aureole, Blue Hill at Stone Barns, Bouley, Café des Artistes, Chanterelle, Daniel, Del Posto, Gramercy Tavern, Jean Georges, La Grenouille, Le Bernardin, Le Cirque, Ouest, Per Se и Picholine.

Програмата се промотира от Zagat, които издават гидове за ресторанти, нощни клубове и други места за забавление, оценявани само от потребителите.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK