Новини

Демонстрация по приготвяне на суши в Hamachi

Бакхус 10 ноември 2010, 16:15

Специална демонстрация по приготвяне на суши ще постави финала на японските кулинарни празници, които столичният ресторант Hamachi организира през изминалия месец. Демонстрацията ще се състои на 11 ноември и ще бъде водена от Йоко Москович и Криси Прахова. Те ще покажат всички особености по приготвянето на суши, включително подготовка на продуктите, възможните им комбинации, техники за удачно сгъване и рязане на роловете, както и различни тънкости и тайни на целия процес. В качеството си на сертифициран преподавател по чайна церемония стил Урасенке, Криси Прахова ще представи и специален чай, подходящ за суши.

В рамките на японските кулинарни празници в Hamachi между 22 октомври и 5 ноември посетителите на ресторанта получиха възможността да опитат ястия от различни области на Япония благодарение на специално съставеното за случая меню, както и да наблюдават, а и да участват в класическа чайна церемония. Желаещите се запознаха и с оригинална литература, свързана с японската кулинарна традиция.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK