Новини

Тайгър Удс отвори ресторант във Флорида

Бакхус 11 август 2015, 04:34

Кариерата на голф легендата Тайгър Удс сигурно не е в най-бляскавата си фаза в момента, но за сметка на това спортистът влиза а в ролята на ресторантьор. Ресторантът се казва The Woods Jupiter: Sports and Dining Club и е в Джупитер, Флорида, където в момента Удс живее. Проектът струва 8 милиона долара. Засега се знае, че мраморът е пристигнал от Италия, и че собственикът ще има личен асансьор за достъп до собственото си заведение.

Спортът и ресторантьорството традиционно вървят ръка за  ръка, дори само ако споменем Майкъл Джордан, който има ресторант за стекове, Рио Фердинанд – италиански в Манчестер, а преди няколко години се появиха слухове и за Новак Джокович, чиито родители са били собственици на ресторант.

Ресторантът отваря на 10 август, обяви Удс в страницата си във фейсбук.

Менюто още не е обявено, но ако съдим по снимките, ще има агнешки котлети и салата капрезе. Очевидно ще има и оплаквания и критики. Коментар под снимката с котлетите: "Доста са прегорели!"

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK