Детелина Христова16 ноември 2016, 15:14 Autumn-spiced Daiquiri
* 50 мл отлежал тъмен ром * 30 мл прясно изцеден сок от лайм * 15 мл домашно приготвен сироп от круши и ябълки
Шейква се и се сервира. Преди наливане стените на чашите се обливат с бранка мента. Украсява се с дехидратирана круша и стрък мурсалски чай. Frontier Fall
* 50 мл отлежал бърбън * 22,5 мл прясно изцеден сок от лимон * 15 мл домашно приготвен сироп от смокиня и кардамон * 10 мл амаро (италиански билков ликьор с нотки на карамел, тенденция за сезона)
Шейква се и се сервира върху натрошен лед. Украсява се с листа от салвия, дехидратирана смокиня и прах от сушени сливи. A Walk in the Past
* 45 мл отлежало шотландско уиски * 30 мл домашно приготвен ликьор от дюля и индрише * 1 барова лъжица сироп от виолетки и боровинки * 2 даша домашно приготвен ликьор от зелени орехчета
Шейква се и се сервира. Украсява се с кора от лимон, дехидратирана роза и листо индрише. Повече за Самет Али може да прочетете тук.Рецептите са част от новия брой на списание Бакхус.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK