История и партньори

Бакхус 01 септември 2009, 16:06

Конкурсът "Ресторант на годината "Бакхус" е непрекъснат процес на наблюдение и оценяване на ресторантите у нас. Започнал през 2001г. като инициатива на списание "Бакхус", днес той е най-авторитетната класация на качествените българските ресторанти.
Конкурсът по естествен начин се разви заедно с възходящия път на ресторантьорството в България. Промяната в начина на мислене, усилената работа в посока защитаване на професионалните критерии, отвореното съзнание за новостите в бранша и стремежът към следване на водещите примери в световен мащаб, създадоха необходимата основа за развитието на професионална ресторантьорска среда в страната.
За осем години конкурсът "Ресторант на годината" стана най-очакваното събитие сред ресторантьорите и любителите на добрите ресторанти. Не само професионалистите, които организират "Ресторант на годината", но и читателите на сп."Бакхус" вече са признати и, надяваме се, справедливи арбитри, за които най-важният критерий е добрата храна и високият професионализъм в ресторантьорството.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK