The Papa at City
Италиански ресторант
София, ул. "Акад. Методи Попов" № 24А
Телефон за резервации:
02 971 99 28, 0879 598 788
Лице за резервации:
Николай Фънев
e-mail: [email protected]
www.thepapaatcity.com
Работното време:
12:00 - 24:00 ч.
ОБЯД/ ВЕЧЕРЯ | ВЕЧЕРЯ | | | МЕНЮ 1- Италианска авторска кухня, цена: 35.00 лв | Меню 2- Суши вариации на Ан Фам, цена: 40.00 лв
| (меню 1 се предлага от понеделник до събота 8-13.10.2012г.) | (меню 2 се предлага от четвъртък, петък и събота събота 11-13.10.2012г. От 18:30 до 21:30 )
| Цената включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив/ диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino | Задължителна регистрация чрез попълване на формуляра на сайта на ресторанта (www.thepapaatcity.com) и предварително заплащане на куверта: | | | Салата Екзотик/микс от хрупкави марули,рукола,див лук и специален дресинг/ | Салата от тиквички, три цвята чушки, омлет на лентички и фъстъци със свеж дресинг от грейпфрут, портокал и лайм | ~~~ | ~~~ | Фарширован Патладжан/патладжан пълнен с кайма/ | Патриотично суши | ~~~ | (3 бр. уромаки, покрито с хайвер в цветовете на българското знаме; с луканка, пушено сирене и кисели краставички) | Канелони Флорентина /с рикота и спанак/ | ~~~ | ~~~ | Суши с круши, омлет и мимолет | Ябълкова домашна торта | (4 бр. Хосомаки) | | ~~~ | | Рошаво зелено суши | | (2 бр. уромаки с омлет с мента, зелена чушка и пресен лук) | | ~~~ | | Черно суши | | (2 бр. уромаки, покрито с маково семе; с бекон, кашкавал, червена чушка и пресен лук) | | ~~~ | | Пъстървено суши | | (4 бр. хосомаки с пушена пъстърва, филаделфия, краставица и пресен лук) | | ~~~ | | Плодова салата с дресинг от бърбън и екзотични подправки | | | * Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac | | | |