Събития

Седмица на ресторантите на БАКХУС - Вкусната здравословна кухня - от 13 до 19 май

Бакхус 22 април 2013, 17:28

"Здравословно" отдавна вече не значи блудкаво, безвкусно и скучно. Новото здравословно хранене често е гурме и обратното. Съвременните готварски техники въоръжиха кухните с цяла серия средства за обработка на храната така, че тя да запази и вкуса си, и хранителната си стойност по невъзможни до скоро начини – добрите модерни ястия често са сложно съставени полифонии от подчертани при готвенето естествени вкусове.

Седмицата на ресторантите на Бакхус от 13 до 19 май 2013 ви дава възможност да се убедите в това. Затова сме я кръстили ВКУСНАТА здравословна кухня. Дузина от най-добрите ресторанти на София и трите най-впечатляващи на Пловдив се включиха в събитието ни, подкрепиха ни и български топ изби и вносители на вино и качествени алкохолни напитки и води.
В продължение на седем дни имате възможност да обядвате или вечеряте в нашите ресторанти от Седмицата на специална цена – куверт от 40 лв. С него можете да опитате специалното вкусно и здравословно меню, подготвено за събитието, в съчетание с фини напитки в дегустационно количество – заедно с ресторантите сме работили да създадем преживяване за ценители, което се надяваме да се окаже вълнуващо и запомнящо се за вас.
За да посетите ресторантите от Седмицата, е препоръчително да си направите предварителна резервация – достатъчно е да се свържете направо с ресторанта на посочените от него телефони за контакт. Като последвате линковете ни, можете да видите пълния списък на заведенията, които ви предоставят ВКУСНИ здравословни менюта тази седмица, а също и списъка с избите и вносителите на напитки, които подкрепиха събитието ни.
Добър апетит!

Моля, запознайте се със списъка на ресторантите, както с избите и вносителите на напитки, които участват в инициативата.

РЕСТОРАНТПРЕДЛОЖЕНИЕЦЕНАВИД КУХНЯГРАД
ModeratoОбедно§Вечерно38европейска, средиземноморскаСофия
MetropolitanВечерно32българска, авторска,здравословнаСофия
Restaurant Central Park HotelОбедно§Вечерно37европейскаСофия
Greek restaurant Maxi SofiaВечерно39гръцка,европейскаСофия
Seasons, HiltonВечерно40интернационална, модерна българска, тематични кулинарни седмициСофия
HebrosОбедно§Вечерно40европейскаПловдив
RoseВечерно40.20средиземноморскаСофия
Shades of redОбедно§Вечерно40интернационалнаСофия
Salt&PepperВечерно36средиземноморскаПловдив
La PastariaОбедно§Вечерно29.95италианскаСофия
Restaurant Fest hotelВечерно30българска,европейскаСофия
Restaurant-garden PhilipopolisОбедно§Вечерно30европейскаПловди

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK