Бакхус07 септември 2017, 11:34 Chez Fefe macarons & cafe пренасят вкуса на истинския френски макарон на цели 1758 километра от Париж. Те опитват френски макарони за първи път през 2014 г. Остават толкова впечатлени, че превръщат в мисия разгадаването на тайната на макарона и да я споделят в България, след като преминават обучение в едно от най-големите кулинарни училища в Париж.
Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.Макароните им са със запомнящ се вкус, защото работят единствено с натурални продукти и използват само естествения аромат на плодове, ядки, чайове и цветни води и масла. Макароните се правят ръчно, като всеки един преминава поне 11 пъти през ръцете на майстор сладкаря, докато достигане финалния си вид.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK