С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • CHEESE THE QUEEN - деликатес от ново поколение #TrapezaFest

    Бакхус
    27 Май 2024, 12:07

    Share Tweet Pin it Share
  • Розовият шоколад - триумф на хедонизма

    Елисавета Иванова
    23 Май 2024, 11:27

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Да си веган в Пловдив

    Георги Куманов
    21 Май 2024, 12:25

    Къде "под тепетата" да хапнем вкусна, растителна храна.

    Share Tweet Pin it Share
  • Шоколад по семейна рецепта за щастие на Casa Kakau

    Михаил Ванчев
    17 Май 2024, 15:25

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: спагети карбонара

    Елисавета Иванова
    21 Март 2024, 17:00

    Една от класиките на италианската кухня е поставена под въпрос, засягайки честта на родолюбците, докато чревоугодниците се наслаждават на вкуса.

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: грузинска седмица

    Искра Янкова, снимки: Soul Cinematic
    09 Март 2024, 18:12

    Две грузински рецепти, които може да направите и в домашни условия

    Share Tweet Pin it Share
  • JRE България: официално на световната кулинарна сцена

    Mastercard България
    09 Март 2024, 10:58

    За страната ни влизането в асоциацията на JRE маркира голям напредък за гастрономията и туризмa, рекламиращ България

    Share Tweet Pin it Share
  • "Ресторант на годината" за 2023 г. е... Космос

    Бакхус
    08 Март 2024, 11:15

    Кои са победителите в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България

    Share Tweet Pin it Share
  • JRE-България: от кулинарното наследство към света на иновациите

    Бакхус
    29 Февруари 2024, 16:23

    Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino: Номинациите

    Бакхус
    26 Февруари 2024, 15:48

    Научете кои са номинираните ресторанти в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: На гроздобер в Сардиния

    Яна Тенева
    07 Февруари 2024, 13:14

    Една от петте сини зони на света, където тюркоазеното Средиземно море, лозя и чукари вървят ръка за ръка с дълголетието и хубавата трапеза

    Share Tweet Pin it Share
  • #ХраненеСмисъл - качествено, вкусно, достъпно

    Лидл България
    05 Февруари 2024, 13:54

    Оказва се, че за почти 90% от българите здравословното хранене е важно

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: Индийска кухня с привкус на "Шафран"

    Текст: Искра Янкова, снимки: Стефан Сучев
    05 Февруари 2024, 11:18

    Това, което отличава кухнята на Индия са подправките, изобилната употреба на зеленчуци и множеството готвени блюда

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Ропотамо for beginners

    Андреа Пунчева
    25 Януари 2024, 10:18

    Една легенда се завърна тъкмо навреме за шестото издание на Бакхус Fish Fest, затова разговаряме съссъздателите й - Георги Гавазов и Мария Жекова

    Share Tweet Pin it Share
  • JRE-България: Първата вечеря

    София Павлова
    21 Януари 2024, 12:03

    На 30 януари двама шеф-готвачи застават рамо до рамо, за да покажат, че висшата кулинария трябва да свързва, а не да разделя

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: бисквити с шоколадови парченца

    Текст и снимки: Елисавета Иванова
    15 Януари 2024, 10:01

    Занаятчийски или фабрични, те са преживели цялата американска история на ХХ век, затова в САЩ са символ на национална идентичност

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Мигранти с таланти представят персийска седмица

    Текст: Бистра Иванова, снимки: Soul Cinematic
    08 Януари 2024, 12:04

    Махса Нураи разказва и показва кулинарното богатство на родината си

    Share Tweet Pin it Share
  • Дестинация Пловдив: между парти улиците и сребърните вилици

    Огнян Георгиев, снимки: Димитър Марков
    03 Януари 2024, 12:34

    Отвън сцената на втория град бумти от живот, но има още доста път, докато стане истинска кулинарна забележителност

    Share Tweet Pin it Share
  • Cookó хроники: 6 месеца на софийската кулинарна сцена

    Съдържание от Juno
    25 Декември 2023, 10:50

    Менюто, предназначено за споделяне, приканва към запомнящо се изживяване сред любими хора

    Share Tweet Pin it Share
  • Съвременните писатели и храната: Роалд Дал

    Владислав Христов
    снимки: Wikimedia Commons 18 Декември 2023, 10:38

    Зад двуметровия исполин всъщност се крие един голям червоугодник. Тръгваме по стъпките на прословутия му герой, бонвивана чичо Осуалд.

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »