Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
История за страната, където след всяка хапка пируват очите, носът и небцето наравно със стомаха
"Как да направим хората щастливи? Нужно е да им дадем радост, любов и малко сладко", възкликва Карлсон. Пипи и Емил със сигурност ще се съгласят с него.
Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря
Григор Толев, когото знаете от пазара до Римската стена, разказва за вселената на гъбите
Вижте какво предстои на петото издание на големия кулинарен форум
Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях
Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света
Според младия шеф-готвач Ирина Бъчварова има ресторанти в България, които са по-добри от такива със звезди Michelin
Судир Претап Сингх споделя с читателите ни 3 любими свои рецепти от родна Индия
Продължаваме по следите на един от най-желаните деликатеси в света
За това по-различно пътешествие в Египет нямаше особенa подготовка, а онова вътрешното усещане, че точно сега му е времето
Прочетете откъде всъщност идва уж италианската пица
Петото издание на кулинарната надпревара приема кандидатури до 7 февруари
Петима легендарни готвачи с общо шест звезди ще творят за гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско
Може ли и трябва ли България да се поучи от първата азиатска страна за готвенето с марихуана
По руските следи на един от най-желаните деликатеси в света
Готвачи от Виетнам, Италия и САЩ, които живеят в България, дават свои рецепти за читателите на "Бакхус"
Рекламен трик или продукт, който заслужава нашето внимание. Вече пета година розовият шоколад събира полярни реакции
Зехтинът като повод за обиколка - из маслинови горички или поне седнали на креслото у дома, с точната книга в ръка
Празнично ястие, дело на шеф Джанфранко Киарини, чийто ресторант Dieci в с. Девино спечели "Дебют" за 2021 г. от наградите на "Бакхус"