Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт
Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г.
Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021
Какво има на празничната трапеза на Кралица Елизабет II
Разходка до Япония в джаз атмосферата на ресторант JAZU
Китай набира сила и бележи успех в поредната индустрия
Как се оценяват бутилките маслиново масло и какво отличава различните награди
Никулден е, но ние говорим за пица
Факторите и детайлите, свързани с направата на отлично маслиново масло
Говори създателят на Sublimotion, смятан за "най-скъпия ресторант в света", който сега е на гастрол в Дубай
Няколко думи за любимия десерт, дело на ресторантьора Адо Кампеол
От 14-22 октомври ресторанти из България предлагат специално разработено меню за "Вкусът на Франция"
В extra virgin летливите съединения надхвърлят 100 на брой, а и да не забравяме, че генетично записаните сортове маслини са над 1200!
Интересното е, че морковът е възлют. Още по-интересното е, че не е морков
Кулинарни блогъри от Балканите, от които да научим туй-онуй
От 2010 г. тя е част от нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО, а има много допирни точки до традиционната ни българска кухня
Пътят на българския домат - от създаването на сортове до приготвянето на традиционни български ястия с модерен прочит
Градът преди, по време на и след войната. Хартиените спомени на едно неосъществено минало
Уроците от писателката, хванала лопата вместо перо
Вдъхновени от тематиката на летния брой на Бакхус ви разхождаме из балканските ресторанти, носители на звезда Michelin