Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Събитие

Бакхус
06 Юни 2017, 15:53, 5736 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Гост-готвач: Сандомакс
http://streetkitchen.bg

Сандомакс (a.k.a. Алeксандър Кюркиев) е последователен търсач на екстремното. Той е един от първите професионални скейтъри в България и от години успешно развива тази култура на родна почва. Другата му страст е не по-малко екстремна, но по един съвсем различен начин - лютото. С комбинирана сила от няколко стотин хиляди сковила, сосовете му Chilli Hills, произведени от сосбствени насаждения, вече от няколко години помагат на българина да преоткрие богатството на лютата кухня.
Кулинарните му пътувания из цял свят, работата му в международни реномирани ресторанти като Tiddi Dolls в Mayfair, Лондон и дългогодишният му опит в организиране на събития го провокират да основе Chilli Hills Street Kitchen, заедно с партньора му Георги Данчев a.k.a Жоро Бонбона.

На 22 юни, Сандомакс и Жоро ще ни разкрият пикантните тайни на стрийт фууд културата през тяхното вдъхновяващо четиристепенно меню. За тези, които не обичат много люто - да не се притесняват, някои от ястията ще са само леко пикантни. А за тези, които обичат мнооого люто - сосовете Chilli Hills ще бъдат на всяка маса.
Меню:

Предястие:

❧ Стрийт Киноа със сезонни плодове и дресинг от лайм и мента
Поднесено с чаша Cheval Chardonnay 2016, Катаржина Естейт

2 x Стрийт Такоси сервирани с дип домашна пикантна* салса
1) Пикантно* свинско и скариди
2) Филе от риба тон, авокадо, лайм и кориандър
Поднесени с чаша Cheval Chardonnay 2016, Катаржина Естейт

Основно:

Pulled Pork Ribs Burger - бавно печени, обезкостени свински ребра сервирани в хлебче - бриош, върху канапе от зелено и червено зеле с микс от семки
Гарнирано с кейжън пържени картофки, чипотле домашна майонеза и сос барбекю с коняк Hennessy
Поднесено с чаша Cheval Mavrud 2015, Катаржина Естейт

Десерт:

Пикантно шоколадово брауни с какао Гайо и сладолед Coppa della Maga
Поднесено с Hennessy Fine de Cognac

Час:
19:30 ч .

Дата:
22 юни 2017 г.

Място:
Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко.

Цена*:
45 лв.
*В цената е включена и селекция напитки към всяко ястие.

❤︎ Благодарим на партньорите на събитието:
- Дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino предоставени от Авенди ООД
- Коняк Hennessy Fine de Cognac предоставен от Авенди ООД
- Верига магазини Kaufland
- Вина предоставени от Катаржина Естейт
- Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко
- ГАЙО шоколад
- Сладоледи Coppa della Maga

Местата са ограничени, затова молим да се свържете с нас на посочените по-долу контакти до 18.06.2017, за да запазим вашето място, след което да заплатите таксата по банков път:

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Вечеря Бакхус


Такса: 45 лв.

За повече информация:
тел.: 02/ 4615 464

raina.radkova@economedia.bg